Vitaal Vandaag
Image default
Schoonheid

Ga acne en eczeem tegen met de producten van ESSE Skincare

Vervelende problemen aan de huid, zoals acne en eczeem, zijn vandaag de dag helaas een van de meest voorkomende over de hele wereld. Het is daarom de hoogste tijd om deze lange strijd tegen ziektekiemen te beëindigen. Geef je huid een flinke boost door te kiezen voor de producten van ESSE Skincare. Voor de collectie van dit merk worden levende microben toegepast. Je begrijpt, door de producten van het merk te gebruiken, meteen dat het je bondgenoten zijn en dat ze je huid tegen ziekteverwekkers beschermen.

Geen synthetische ingrediënten met de producten van ESSE Skincare

Met de producten van ESSE Skincare maak je niet langer meer gebruik van synthetische ingrediënten. Daardoor kunnen huidmicrobioom niet langer meer worden vervuild. Veroudering van de huid wordt vertraagd en de gevoeligheid wordt verminderd. De levende microben veranderen de ecologie van de huid en bevorderen een divers ecosysteem. Hierdoor kunnen aanvallen van ziekteverwekkers worden weerstaan. Dit zorgt er vervolgens weer voor dat de veroudering van de huid kan worden vertraagd door ontstekingen te verminderen.

De huid wordt met prebiotische voedingsstoffen gevoed

De huid wordt met prebiotische voedingsstoffen met de producten van ESSE Skincare gevoed, waardoor de ecologie op de huid in evenwicht wordt gebracht. Daarnaast bestaan de producten van het merk uit milde conserveringsmiddelen en snel biologisch afbreekbare schuimmiddelen. Hierbij blijft de pH van alle producten altijd op 5. Ook wordt vervuiling van het ecosysteem van de huid vermeden, waardoor het merk ook nog eens biologisch gecertificeerd is door Ecocert.

De producten van het merk blijven zo dicht bij de natuur als mogelijk

De producten van het merk blijven zo dicht bij de natuur als mogelijk is. Dit omdat de impact van synthetische chemicaliën op de wereld de afgelopen tijd erg duidelijk is geworden. In de productie van de producten worden het nabootsen van hormonen, genetische modificatie of synthetische chemicaliën toegestaan. Je hebt de keuze uit verschillende producten voor je dagelijkse skincare en je draagt een duurzaam steentje bij aan het milieu.