Vitaal Vandaag
Image default
Alternatief

Maak je eigen game kamer met led strips van 20 meter

Ben jij een fanatieke gamer en wil je graag een eigen game kamer maken? Goed idee! Een game kamer is namelijk de ideale plek om urenlang te gamen zonder dat je anderen stoort. Daarnaast kan het inrichten van een game room ook nog eens heel leuk en creatief zijn. In deze blog lees je hoe je met slechts enkele aanpassingen je gewone kamer omtovert in een epic game kamer. En het beste van alles? Dit kan heel gemakkelijk met led strips van 20 meter.

Stap 1: Creëer de juiste sfeer

De sfeer in een game kamer is ontzettend belangrijk. Zorg daarom voor voldoende verlichting. Led strips van 20 meter zijn hiervoor ideaal. Met deze lange ledstrips verlicht je niet alleen de hele kamer, maar kun je ook nog eens allerlei kleuren instellen. Kies bijvoorbeeld voor groen, blauw of rood om de sfeer van je favoriete game na te bootsen. Hierbij kun je ervoor kiezen om de ledstrips langs het plafond of de vloer te plaatsen. Ook kun je ledstrips langs de rand van je bureau kleven, zodat je hele gaming set-up verlicht wordt.

Stap 2: Zorg voor een goed geluid

Naast een goede sfeerverlichting is ook het geluid belangrijk. Een goede headset is vanzelfsprekend, maar wanneer je ook anderen wilt laten meegenieten van jouw game is het fijn om een geluidsset te hebben. Kies bijvoorbeeld voor een 5.1 surroundset voor een indrukwekkende geluidsbeleving. Zorg er wel voor dat het geluid niet te luid staat. Zo voorkom je geluidsoverlast voor anderen in huis.

Stap 3: Maak het persoonlijk

Een persoonlijke touch aan je game kamer maakt het helemaal af. Hang posters op van je favoriete games, verzamel al je game souvenirs en plaats ze op een plankje en laat je creativiteit de vrije loop met muurstickers. Ook kun je een persoonlijke touch aan de ledstrips geven. Kies bijvoorbeeld voor een regenboogkleur of een patroon dat past bij jouw favoriete game.

Stap 4: Kies voor een comfortabele zitplaats

Een goede gaming stoel zorgt voor een betere houding tijdens het gamen en voorkomt rugpijn. Kies daarom voor een comfortabele zitplaats die bij jou past. Zo kun je urenlang gamen zonder last te krijgen van discomfort.

 

https://www.led24.nl/