Vitaal Vandaag
Image default
Gezondheid van vrouwen

Wat is een mommy makeover?

Je hoort er tegenwoordig veel vaker over: Mommy makeovers. Maar wat zijn mommy makeovers eigenlijk? En voor wie zijn mommy makeovers heel goed geschikt? Voor vrouwen die erover nadenken een mommy makeover te nemen, of voor vrouwen die gewoon meer te weten willen komen over mommy makeovers, zijn deze vragen vast belangrijk. Uiteraard is het van belang om te weten wat een mommy makeover precies inhoudt, wanneer er over nagedacht wordt om er een te nemen. Het ondergaan van plastische chirurgie is namelijk niet hetzelfde voor het lichaam als bijvoorbeeld even de wenkbrauwen bijwerken. Goed geïnformeerd zijn over mommy makeovers, is dus heel erg belangrijk!

Verschillende mogelijkheden en combinaties

Een mommy makeover is niet altijd hetzelfde. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden en combinaties voor iedere persoon. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een borstvergroting, borstlift of een borstlift in combinatie met prothese. Er is dus voor iedereen een goed passende mogelijkheid. Verder zijn er ook keuzes mogelijk op het gebied van buikwandcorrecties. Denk bijvoorbeeld aan een mini buikwandcorrectie. Deze is goed geschikt voor vrouwen die geen grote ingrijpende operatie willen. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een uitgebreide buikwandcorrectie of een ‘Fleur-de-Lis’ buikwandcorrectie. Meer dan genoeg keuzes en combinaties om uit te kiezen dus.

Het proces

Een mommy makeover is best ingrijpend voor het lichaam. Het is dus van belang om een consult te bezoeken bij een behandelende chirurg, die het best weet wat goed bij ieder lichaam past. Tijdens de behandeling zullen experts ervoor zorgen dat zij precies geven wat is afgesproken in het consult. Tot slot is vooral ook de nazorg uitermate belangrijk. Rustig aan doen is na een ingrijpende operatie erg belangrijk en het is dus belangrijk om deze tijd goed in te plannen voor een zo goed mogelijk resultaat!