Vitaal Vandaag
Image default
Diensten

Waar kan een coach je bij helpen?

Een coach helpt je bij je persoonlijke ontwikkeling. Een coach biedt begeleiding die leidt tot verandering en hierdoor zul je resultaat krijgen. Als je niet weet wat een coach Rotterdam voor jou kan betekenen, is het begrijpelijk dat je twijfels hebt over coaching. Daarom geven wij een aantal punten waar een coach je bij kan helpen.

Hulp bij uitstelgedrag

Is het lastig voor je om te beginnen aan je taken en verzet je alles steeds naar een later tijdstip? Misschien heeft dit wel een onderliggende gedachte, daar kan een coach achter komen en je bij helpen. Een coach helpt je om deze onderliggende ‘pijn’ om te zetten in brandstof voor je lichaam. De meeste mensen zijn namelijk goed in het verbergen van hun emoties zodat mensen van buitenaf niets negatiefs aan je merken. Een goede coach begrijpt de menselijke psychologie en gedrag waardoor ze je gedrag kunnen veranderen.

Hulp bij het terugwinnen van je vertrouwen

Zit je al een tijd te worstelen met demotivatie en ben je het vertrouwen in jezelf kwijtgeraakt? Een coach kan je helpen om het vertrouwen terug te winnen. Ze brengen je terug op het goede pad, waardoor je motivatie terugkomt. Hierdoor komt je vertrouwen terug en dit heb je nodig als je wilt werken aan jezelf. Je bent zelf meer waard dan je denkt, laat niemand je iets anders vertellen.

Hulp bij het bepalen van je richting

Heb je het gevoel dat je een beetje verloren bent en geen idee hebt waar je heen gaat? Dan ben je zeker niet de enigste. Er zijn veel mensen die verdwalen omdat ze geen écht plan hebben. Een coach kan je helpen bij het opstellen van een doel en je focus te houden op het doel. Nadat je een doel voor ogen hebt, kan een coach werken om kleinere stappen om het grotere doel uiteindelijk te bereiken.

Hulp bij stress

Ervaar je veel druk tijdens school of op je werk? Dan kan een coach je helpen bij het vinden van rust. Als je namelijk de hele dag gestrest bent, heeft dit grote invloed op je mentale gesteldheid. Je zult je minder gelukkig voelen en het gevoel krijgen alsof je alles voor niets doet. Door oefeningen helpt een coach bij het terugvinden van je rust in stressvolle periodes.

https://cookcoaching.nl/